O americancă a citit până la capăt o poliță de asigurare și a câștigat 10.000 de dolari

O americancă a câștigat 10.000 de dolari pentru faptul că a citit până la capăt condițiile generale prevăzute în asigurarea ei de călătorie, au anunțat joi mai multe companii mass-media americane, citate de AFP. Donelan Andrews, rezidentă în Thomaston, localitate din statul Georgia, a cumpărat de pe internet o asigurare de călătorie de la compania Tin Leg, o filială deținută de SquareMouth, înaintea unui sejur la Londra alături de un grup de prieteni.

După ce și-a primit contractul, învățătoarea americană, în vârstă de 59 de ani, a citit până la capăt acel document ce avea șapte pagini. Pe ultima pagină, ea a fost surprinsă de o frază: „Dacă ați citit până aici, sunteți unul dintre foarte rarii clienți ai Tin Leg care au studiat toată polița de asigurare”. Compania îl invita apoi pe acel client foarte atent să o contacteze, pentru a intra în posesia acestui premiu.

Sursa: https://www.profit.ro/stiri/life/o-americanca-a-citit-pana-la-capat-o-polita-de-asigurare-si-a-castigat-10-000-de-dolari-18930774