Cine suntem

          Campion  Broker  de  Asigurare  reprezinta un vis materializat in Iunie 2007.

In prezent, Campion Broker de Asigurare ocupa locul 7 în topul clasamentului celor mai buni brokeri din Romania, conform unui studiu realizat de MEDIA XPRIMM.

Grupul Campion este unul dintre cele mai puternice grupuri financiare ce activeaza pe piata asigurarilor din Romania incepand cu anul 2007. Campion Broker este componenta principala a Grupului, avand o pozitie puternica atat pe segmentul retail, cat si pe segmentele de Corporate si IMM, combinand cunostintele asupra pietei de asigurari regionale cu avantajele locale. Clientii corporate ai brokerului beneficiaza de expertiza tehnica, consultanta specializata, produse inovatoare si de solutii financiare pregatite in functie de necesitatile lor.

Campion Broker actioneaza in numele clientilor in relatia cu asiguratorii, negociaza conditiile de asigurare, costurile, dar poate acorda suport si la solutionarea dosarelor de dauna. Selectarea asiguratorilor se face pe criteriile maximei seriozitati si responsabilitati, astfel incat in momentul aparitiei riscului asigurat, Campion Broker sa reprezinte cu succes interesele clientilor in relatia cu Asiguratorul, in vederea solutionarii despagubirii in termenii si conditiile de asigurare mentionate in polita de asigurare. In etapa premergatoare alegerii asiguratorului si a celei mai potrivite solutii personalizate si adaptate fiecarui client, Campion Broker ofera consultanta in baza expertizei reprezentantilor sai la nivel national.

Campion Broker de Asigurare si Reasigurare

Campion Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este o societate specializata in activitatile de intermediere si brokeraj in Asigurari, pozitionata pe locul 7 in topul companiilor de brokeraj din Romania. Raspunzand exigentelor partenerilor, Campion Broker de Asigurare si Reasigurare SRL prezinta cele mai bune oferte din punct de vedere financiar, personalizate in functie de necesitatile asigurative. Campion Broker de Asigurare si Reasigurare SRL furnizeaza solutii de asigurare prin cei peste 1500 reprezentanti la nivel national, localizati in fiecare din cele peste 60 de orase pe tot teritoriul Romaniei, prezentand in cel mai scurt timp o analiza comparativa care sa contina informatii despre societatea de asigurari, riscurile acoperite si conditiile de asigurare adaptate contextului de piata.

Campion Broker de Asigurare si Reasigurare poate fi caracterizat drept un fenomen de forta exceptională, reusind sa se extinda in peste 60 de orase la nivel national, sa dezvolte o forta de vanzare de peste 1500 de colaboratori. Campion Broker de Asigurare s-a dezvoltat rapid si isi continua ascensiunea printr-o simbioză intre politica pasilor marunti si strategii ambitioase de dezvoltare.

Campion Expert Training

Campion Expert Training este autorizata pentru furnizarea programelor educationale in domeniul asigurarilor de catre Comisia de Monitorizare a Calitatii Pregatirii Profesionale din cadrul Institutului de Studii Financiare (ISF), entitate profesionala, fondata de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF). Pentru dezvoltarea afacerii, in conformitate cu obiectivele sale, Compania asigura cadrul necesar pregatirii profesionale a Asistentilor in brokeraj. In acest sens, Campion organizeaza programe complexe, consistente si unitare, adaptate in functie de nevoile de training identificate, cu aplicabilitate practica imediata, pentru diferite trepte ale sistemului de cariera, conform conditiilor de promovare.

Campion Consulting

Campion Consulting promoveaza: imaginea partenerilor prin identificarea segmentelor de piata cele mai pretabile si accesibile pentru vanzarea de servicii de asigurare, servicii si produse de asistenta rutiera , intermedierea vanzarii rovinietei, in conditiile stabilite de CNADNR, serviciul asistenta la daune. RCA pentru autovehicule inmatriculate pe teritoriul Bulgariei, precum si alte tipuri de activitati constand in: inmatriculari, ITP, obtinerea de procuri si facturi. Toate activitatile au legatura cu autovehiculele inmatriculate/in vederea inmatricularii pe teritoriul Bulgariei.