Cariere


POSTURI DISPONIBILE

POTI FI SI TU CAMPION – BROKER DE ASIGURARE ! 

Vrei sa castigi bani activand intr-un domeniu atractiv, care ramane in permanenta de viitor? Ai un calculator, o imprimanta si acces la internet? Te asteptam sa te alaturi echipei Campion Broker de Asigurare! Pe langa comisionarea atractiva se ofera suport tehnic si logistic pentru demararea si gestionarea afacerii: instruire, platforma de lucru, contracte cu toti asiguratorii importanti, asistenta daune pentru clienti, acoperirea raspunderii profesionale, etc.

CAMPION BROKER DE ASIGURARE, societate de brokeraj cu dezvoltare la nivel national, pune la dispozitia clientilor sai o gama completa se servicii, intermediind toate tipurile de asigurari de la peste 20 societati de asigurare, roviniete si credite BPL,  iar colaborarea cu persoanele fizice sau juridice se poate face sub un Contract de Mandat.
De ce sa lucrezi pentru altii cand poti lucra pentru tine.

Locul si programul de lucru il stabilesti in functie de cum te simti mai bine. Asa poti avea si cele mai bune rezultate!

Alaturate echipei Campion si vei beneficia de:

  • afacere proprie bazata pe Contract de Mandat, fara targhet lunar sau anual;
  • venituri obtinute din promovarea tuturor tipurilor de servicii: toate tipurile de asigurari, roviniete, servicii aditionale RCA-ului ( tractare, consultanta, etc.), servicii de consultanta „LEX” ( asistenta juridica );
  • poti dezvolta o structura MLM cu un castig procentual din realizarile retelei in functie de implicare, program flexibil , full-time sau part-time;
  • acces la portofoliul de asigurari al fiecarei societati de asigurari intermediind toate tipurile de asigurari;
  • sansa unei cariere de success, bonusuri in functie de volum, recompense, premii;