Termeni si conditii

Conditii Generale

 

Site-ul cu denumirea  www.insurance-market.ro  este detinut de Gheorghe Adonis Florentin, cod de inregistrare fiscala 35474791 si cod RAF: 401054.

Accesarea site-ului www.insurance-market.ro presupune acceptarea conditiilor  de mai jos prezentate in “Termeni si Conditii” si valabile la momentul accesarii.

Definitii.

 

 1. Site – continutul domeniul www.insurance-market.ro si subdomeniile implicite.
 2. Utilizator – orice persoana fizica sau juridical care acceseaza site- ul www.insurance-market.ro.
 3. Continut – toate informatiile continute pe site si care pot fi accesate/vizitate prin folosirea unui dispozitiv electronic.
 4. Vanzatorwww.insurance-market.ro detinut de Gheorghe Adonis Florentin, cod de inregistrare fiscala 35474791 si cod RAF: 401054.
 5. Cumparator – oricare persoana fizica sau juridical care si-a dat acordul in scris de a face o achizitie prin intermediul www.insurance-market.ro .
 6. Inregistrare – utilizatorul completeaza un set de informatii personale care ii va permite creare unui cont pe www.insurance-market.ro, si prin intermediul acestui cont va putea achizitiona servicii de asigurare.
 7. Cont – dupa completarea informatiilor personale, adresa de mail si parole, utilizatorul are acces la informatii personalizate despre actiunile lui pe site-ul www.insurance-market.ro, achizitii, istoric, comentarii, etc.
 8. Autentificare – accesarea contului personal prin utilizarea adresei de email si parolei.
 9. Parola – informatiile folosite de utilizator sub forma unor combinatii de caractere care au stat la baza crearii contului.
 10. Calcul estimativ – document comparativ de preturi care sta la baza ofertei si care nu prezinta o oferta angajata/asumata din partea vanzatorului.
 11. Oferta – informatiile care stau la baza contractului de asigurare sau al oricarui serviciu si pentru care vanzatorul si cumparatorul trebuie sa se puna de acord intr-o perioada definite.
 12. Comanda – intentia ferma a cumparatorului de face achizitia serviciului solicitat intr-o forma scrisa.
 13. Specificatii – descriere tuturor detaliilor care stau la baza unei comenzi ferme.
 14. Newsletter – posibilitatea expedierii de informatii representative despre activitatea de asigurari catre utilizatori prin e-mail intr-o anumita perioada.
 15. Asigurat – persoana fizica sau juridical care incheie un contract de asigurare cu asiguratorul.
 16. Asigurator – persoana juridica romana autorizata sa exercite activitati de asigurare; sucursala sau filiala a unui asigurator dintr-un stat tert sau sucursala unei societati de asigurare sau a unei societati mutuale dintr-un stat membru, autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Administrarea tuturor informatiilor cu caracter personal ale utilizatorilor se proceseaza conform Legii : 667/2001.

Drepturi de autor.

Site-ul www.insurance-market.ro cat si continutul apartin proprietarului de drept cat si partenerilor acestuia, acolo unde este specificat in mod expres autorul, reprezinta proprietatea intelectuala si sunt protejate de legislatia in viguare. Nu se poate reproduce sau utiliza materiale, articole, continut din site fara acordul in scris al proprietarului.

Drepturile si obligatiile utilizatorului.

Utilizatorul are dreptul de a accesa informati, de asolicita oferte de asigurari sau  servicii din cadrul sitului www.insurance-market.ro, in mod gratuit cu respectarea “Termenilor si conditiilor “ din cadrul sitului.

Utilizatorul trebuie sa acceseze situl si servicile in mod legal fara a produce prejudicii sitului prin orice actiune ilegala.

Politica site-ului

Prin intermediul tuturor canalelor de culegere a informatiilor dorim sa asiguram calitatea informatiilor cat si implicare obiectiva in prezentarea lor, dar nu putem garanta intotdeauna acest lucru.

Eventualele probleme cauzate dispozitivelor electronice de accesare a sitului nu pot fi imputate www.insurance-market.ro .

Toate informatiile legate de ofertele de pret pentru toate clasele de asigurari  sunt informatii proprietare ale asiguratorilor si pot suferi  modificari.

Forta majora si litigiile.

Forta majora este reprezentata de actiuni, informatii de origine externa si pentru care situl nu poate fi responsabil de conditiile sau obligatiile  prevazute in “Termeni si Conditii”.

 

 

Cu stima.

Gheorghe  Florin